L’Oficina d'ajuts i subvencions de PIMEC, un servei més a disposició de col·legiats i col·legiades

30-09-2021   |  Barcelona

El recurs facilita les opcions de finançament per a empreses o per a persones col·legiades autònomes, gràcies a la informació i acompanyament expert.

La confederació patronal de la micro, petita i mitjana empresa de Catalunya, PIMEC, ofereix tots els seus serveis a les empreses de les persones col·legiades o a les persones col·legiades autònomes en les mateixes condicions que als seus socis i sòcies.

Un dels serveis que ofereix PIMEC és l’Oficina d’ajuts i subvencions, un recurs d’accés a finançament que porta un equip tècnic i especialitzat amb anys d’experiència. L’equip informa i acompanya les persones empresàries en la cerca de recursos, ara reforçat i ampliat per tal d’adaptar-lo especialment al context de la situació actual derivada de la pandèmia de Covid-19 i a l’obtenció dels fons europeus Next Generation per a la recuperació de l’economia europea.

Totes les persones col·legiades que exerceixen com a autònomes, així com les que són propietàries d’una empresa, poden rebre la informació sobre els ajuts i subvencions disponibles, a més d’assessorament directe per realitzar les gestions necessàries per accedir-hi. A més a més, l’equip especialitzat de PIMEC recull propostes d’inversions per valorar la presentació de projectes agrupats amb d’altres empreses i entitats, en col·laboració.

PIMEC ha habilitat un portal web que recull tota la informació i tots els avantatges de consultar-lo. Si vols saber si tens algun ajut o subvenció per exercir, prem aquest enllaç al web de l’Oficina d’ajuts i subvencions de PIMEC i informa-te’n.

  Etiquetes: Serveis COPC , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC