La Intercol·legial organitza el VIII Cicle de Conferències gràcies a la col·laboració de 13 col·legis professionals

30-09-2021   |  Barcelona

D’octubre de 2021 a juny de 2022 us esperen 11 conferències gratuïtes, en format presencial i telemàtic.

El proper 19 d’octubre s’obre el VIII Cicle de Conferències sobre temes d’actualitat que anualment organitza la Comissió Intercol·legial de Sèniors. El cicle programa onze conferències, obertes a tots els públics i gratuïtes, que a cada sessió acull alternativament un dels col·legis integrants de la Comissió. En aquest cicle, es tractaran temes com la  resolució  alternativa  de  conflictes  laborals, envellir de manera saludable, la transició energètica per aturar el canvi climàtic, la cobertura públicoprivada de la dependència o l’anàlisi de la situació econòmica actual, per posar alguns exemples

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya hi participarà amb una ponència de Roger Ballescà, vicesecretari de la Junta de Govern, a la conferència El paper dels avis en la salut mental dels nens, que es farà al Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya dimarts 22 de març de 2022.

El programa del cicle, amb les conferències, les dates i els llocs, es pot consultar com a document adjunt a la notícia i en aquest enllaç. Recordeu que la primera conferència serà el proper 19 d’octubre, al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i té per títol La  resolució  alternativa  de  conflictes  laborals  en  temps de COVID. La Intercol·legial us espera a les convocatòries que més us interessin!


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC