Teatrefòrum amb “Soc el vent” i la Comissió de Cultura del COPC, el proper 6 d’octubre al Teatre Akadèmia

06-09-2021   |  Barcelona

L’obra té un 20% de descompte en el preu de l’entrada del 29 de setembre al 10 d’octubre per a les compres de col·legiats i col·legiades.

El primer teatrefòrum de la temporada de la Comissió de Cultura del COPC arriba ben aviat, el 6 d’octubre. Gràcies a la llarga col·laboració entre el Teatre Akadèmia i el Col·legi, els col·legiats i col·legiades tenen el privilegi de ser freqüentment convocats a reflexionar i a sentir les reflexions de col·legues als col·loquis que tenen lloc després d’algunes sessions especials, en què la companyia i el públic dialoguen sobre els personatges, el muntatge o les intencions de l’autor en escriure el text. A més, sovint, els col·legiats i col·legiades tenen un segon privilegi, gaudir d’un atractiu descompte en la compra d’entrades, gràcies a un codi promocional.

Així doncs, la Comissió de Cultura enceta la temporada de teatrefòrums el proper 6 d’octubre al Teatre Akadèmia, amb Sóc el vent, una obra de Jon Fosse dirigida per Marc Chornet i interpretada per Manel Barceló i Hans Richter. L’obra reprodueix un diàleg que mantenen 2 personatges que comparteixen una navegació en barca, en què parlen del passat, del present i ... de totes les altres coses que construeixen la trama. L’obra va ser un èxit del teatre noruec, que ara arriba a Barcelona en la versió en català.

Els col·legiats i col·legiades tenen les entrades amb descompte del 29 de setembre al 10 d’octubre, inclosa la sessió del teatrefòrum, i estan especialment convidats a assistir-hi el dia 6, per trobar-s’hi amb altres col·legues de professió i participar del col·loqui que tindrà lloc en finalitzar l’obra amb el director i els actors, en què hi participarà Josep Maria Alcanyiz i Jaume Descarrega, com a moderador, representant  la Comissió de Cultura.

Premeu aquest enllaç als grans avantages del COPC per comprar les entrades amb un 20%descompte i aquest altre enllaç si voleu més informació sobre l’obra, l’horari, el teatre o la programació.

 


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC