El COPC organitzarà dues activitats dels àmbits Social i Salut al Congrés de les professions

11-05-2017   |  Barcelona
En el marc del Congrés BIZ-Barcelona tindrà lloc l’acte inaugural del Congrés de les Professions i la Jornada Congressual amb les temàtiques transversals, en el qual el COPC tindrà un paper rellevant, participant en 9 activitats. Es tracta d'un esdeveniment vertebrador a l’entorn de tots els Col·legis Professionals de Catalunya, és a dir, prop d'un centenar d'entitats. Durant el mes de juny, agruparà sessions transversals, dinàmiques networking i actes i jornades sectorials, per compartir coneixement, visió i oportunitats davant a nous escenaris.
 
 
El Congrés vol oferir un marc d'actuació amb múltiples sessions i aplicacions comunes i l’escenari i la projecció social de les professions i dels professionals. Alguns dels principals objectius del congrés són la divulgació de la funció dels Col·legis Professionals davant la societat, col·legiats, consumidors i Administració, així com el foment de la modernització dels Col·legis com a centres de serveis als col·legiats, amb especial atenció a la formació continuada i al foment de l’excel·lència professional i de la internacionalització.
 
El COPC serà l'entitat responsable d'organitzar dues activitats dins els àmbits Social i Salut, amb els següents títols:
 
  • Apropa’t a les professions de la Salut. 10 de juny. Lloc: Col·legi Oficial d’Infermers i Infermeres 
     
  • Professionals de l'àmbit social i educatiu: al servei de qui? 22 de juny. Lloc: Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.
 

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC