Consulta el programa d'activitats formatives de setembre a desembre: segur que hi ha la formació que busques!

08-07-2021   |  Barcelona

El quadrimestre de tardor segueix oferint activitats exclusivament a distància, per donar al màxim de facilitats i de seguretat als alumnes que les cursin.

El quadrimestre de tardor tanca l'any amb força al COPC amb un conjunt d'activitats formatives que cobreixen tots els àmbits i aproximacions a la psiologia. Com és tradicional, com que l'oferta és tan àmplia i variada, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ha editat un catàleg amb totes les activitats formatives des del mes de setembre fins al mes de desembre, que des d'avui ja teniu disponible. El Programa d'activitats formatives del COPC us presenta les activitats amb dos mesos de coll per tal que els col·legiats i col·legiades el consulteu amb calma i planifiqueu les formacions que fareu durant el trimestre:  bloquegeu l’agenda els dies de curs i seguiu les formacions des de casa, des de consulta o des del lloc que us sigui més còmode, perquè són totes en línia.

La modalitat a distància facilita la inscripció a totes les persones que viuen lluny de les quatre capitals catalanes, ja que les activitats formatives presencials es feien a les instal·lacions de l'COPC. Ara ja no teniu excusa per no inscriure-us-hi! No obstant això, el Programa d'activitats formatives segueix classificant les activitats en apartats corresponents a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, que fan referència a la seu organitzadora, no a lloc on es realitzarà la formació, ja que totes les formacions són per videoconferència.

D'altra banda, si vols inscriure’t en una activitat en línia i encara no ho has fer mai, cal tenir en compte que el procés canvia una mica respecte les activitats presencials: prem aquí, te l'expliquem pas a pas, i et resoldrem els dubtes i incidències més freqüents durant el procés d'inscripció.

Esperem que gaudiu del pla de formació del COPC: com sempre, de i per a psicòlegs i psicòlogues... clica aquí i llegeix-lo!

  Etiquetes: Formació , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC