El COPC celebra la Junta General Extraordinària del 30 de juny

01-07-2021   |  Barcelona

Els quatre punts de l'ordre del dia van ser aprovats per majoria mitjançant la votació telemàtica

Ahir dimecres dia 30 de juny a les 18:30 h, la Junta de Govern del COPC va celebrar la Junta General Extraordinària del 30 de juny, la tercera Junta General convocada aquest any.

L’assemblea, celebrada de nou en format telemàtic, va comptar amb una assistència de 84 persones col·legiades en el punt màxim de participació.

En aquesta Junta General Extraordinària es van tractar els diferents punts que van motivar la seva celebració: lectura i aprovació de l’acta de la JGE anterior, exposició i votació de la proposta de reforma de les quotes col·legials, exposició i votació de la proposta de reforma dels Estatuts col·legials i ratificació del nomenament de nous membres de la Comissió Deontològica: la Sra. Ansel Guillamat i el Sr. Javier Wilhelm.

Així, els quatre punts de l’ordre del dia es van sotmetre a votació i es van aprovar per àmplia majoria.

Durant la celebració de la junta, 16 col·legiats i col·legiades van realitzar intervencions i es van poder tractar diferents temes com la reducció de la quota col·legial general i de la quota del Consejo, l’aforament de la Junta General o el mètode de votació de l’assemblea.

Per tancar la sessió, el degà del COPC Guillermo Mattioli va voler compartir unes paraules amb tots els i les assistents. En primer lloc, agraint a la Sra. Montserrat Gea i Sánchez, directora de la Direcció General de Professionals de la Salut de la Generalitat de Catalunya, per la gestió de la vacunació dels psicòlegs i psicòlogues.  I en segon, agraint també d’una manera molt emotiva amb els millors desitjos a Laia Rosich – ja exvicedegana del COPC i actual  directora general per a l'Erradicació de les Violències Masclistes de Departament d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya – la dedicació i la tasca duta a terme en el Col·legi.

 

  Etiquetes: COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC