Laia Rosich Solé, nova directora general per a l'Erradicació de les Violències Masclistes

28-06-2021   |  Barcelona

Aquest càrrec públic resulta incompatible amb les tasques de vicedegana del COPC. Des de Junta de Govern, agraeixen la seva feina i implicació i li desitgen molta sort en aquesta passa endavant.

El passat dimarts 22 de juny es va publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) el nomenament de la nostra vicedegana, Laia Rosich Solé, com a directora general per a l'Erradicació de les Violències Masclistes de Departament d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, amb els drets i els deures inherents al càrrec.

Com que es tracta d'un càrrec públic incompatible amb el de vicedegana del COPC, la Laia Rosich va presentar la seva renúncia al Col·legi amb efectes del 21 de juny. D’acord amb l'establert a l’article 40 dels Estatuts col·legials, la Junta de Govern decidirà en els pròxims dies qui la substituirà en el càrrec d’entre els membres electes d'aquesta i ho farà saber en aquest mateix canal. 

Des de la Junta de Govern, volem felicitar la nostra exvicedegana i mostrar la nostra alegria per aquest nomenament, ja que tenir una professional de la psicologia en un càrrec d’especial importància com aquest de ben segur aportarà solucions efectives als problemes que planteja la violència masclista i d’altres propis d’aquesta direcció general. 
 
Però, sobretot, volem agrair la seva feina al COPC durant aquests anys de màxima implicació, i desitjar-li molta sort en aquesta importantíssima passa endavant. Ens tindrà sempre al seu costat per a qualsevol cosa que pugui necessitar. 
 
Junta de Govern

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC