Ja has mirat quines de les 10 novetats digitals de la setmana de la biblioteca t'enduries en préstec?

21-06-2021   |  Barcelona

La normativa d'ús i correcció de tests psicològics no és novetat, però te la recordem perquè és imprescindible respectar-la.

La biblioteca del COPC té milers de referències a disposició dels col·legiats i col·legiades. Els tests psicològics en són exemple, així com el servei de correcció informàtica. Cal recordar, però, el préstec, ús i correcció informàtica està subjecta a una normativa específica de protecció de dades i drets, que tot seguit et recordem.

En primer lloc, la Biblioteca no realitzarà correccions informàtiques de fulls de respostes no originals o plantilles adaptades, tal com insten les Normas mínimas para el uso de los Test de la Comissió de Tests del Consejo General de la Psicología de España i recorda que està prohibida qualsevol reproducció dels originals per ser obres protegides amb Copyright. En segon lloc, recorda que és requisit imprescindible incloure l’arxiu amb les dades personals dels pacients codificades, xifrades o no visibles, de manera que no es pugui en cap situació identificar el pacient. En cap cas es realitzaran correccions amb dades personals de les persones pacients visibles i identificables. 

D'altra banda, la biblioteca presenta 10 novetats en llibres electrònics aquesta setmana. Si vols tenir-les en préstec, prem damunt del títol i sol·licita-les: 
 

 

1. El gran impacto de la formación online Investigación y buenas prácticas
Kathryn E. Linder
NARCEA, S.A. DE EDICIONES, 2020

  Etiquetes: Biblioteca , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC