El Col·legi celebra la publicació d' El gran debate de la psicoterapia. La evidencia de qué hace que la terapia funcione, dels doctors Bruce E. Wampold i Zac E. Imel

22-06-2021   |  Barcelona

L’obra s'edita fruit d'un conveni de col·laboració que el COPC va signar amb l’Editorial Eleftheria per publicar investigacions i estudis científics.

L’any 2019, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya va signar un conveni de col·laboració per tal de difondre obra científica, ja fos investigació i recerca de col·legiats o col·legiades o per proposar la publicació d’obres científiques d’autors rellevants de la psicologia mundial que fossin d’interès per a les persones col·legiades. En el marc d’aquest conveni, l’Editorial Eleftheria presenta el llibre El gran debate de la psicoterapia. La evidencia de qué hace que la terapia funcione, una obra científica dels doctors Bruce E. Wampold i Zac E. Imel, amb un descompte especial per a col·legiats i col·legiades.

L’obra, publicada originalment en anglès, és un examen crític i una anàlisi empírica del progrés de la psicoteràpia amb especial atenció als seus factors ocults, oblidats i ignorats, així com a les pràctiques, polítiques i investigacions actuals. La psicoteràpia, com a conjunt de pràctiques de curació culturalment assentades, està documentada com una intervenció extremadament efectiva per a les persones que experimenten problemes psicològics, i El gran debate de la psicoterapia. La evidencia de qué hace que la terapia funcione la desenvolupa en un model contextual.

Pel que fa als autors, el Dr. Bruce E. Wampold és catedràtic a la Universitat de Wisconsin-Madison i director de l'Institut de Recerca del Centre Psiquiàtric Modum Bad a Vikersund, Noruega, mentre que el Dr. Zac E. Imel, PhD, és professor Universitat de Utah. D’altra banda, el Dr. Gullermo Mattioli, degà del COPC, ha redactat el pròleg de l’edició en castellà.

Per tal de comprar El gran debate de la psicoterapia. La evidencia de qué hace que la terapia funcione, amb un 10% de descompte, només cal adquirir l’obra al web de l’Editorial Eleftheria utilitzant el codi de descompte COPCAT10 i escriure el vostre número de col·legiació a la factura de la compra. El descompte és també vàlid, de manera indefinida, per a qualsevol altra compra a la web.

L'Editorial Eleftheria ofereix també un 7% de compte, amb el codi CNP7, per als i les professionals inscrits al Congreso Nacional de Psicologia en totes les compres del mes de juliol i agost en tots els llibres de la web de l'editorial.

L'obra estarà disponible, en el web de l'Editorial i en llibreries, a partir del dia 28 de juny.

El Col·legi espera que aquesta publicació tingui ressò entre els col·legiats i col·legiades per tal de facilitar-los l’exercici de la psicologia i ajudar-los a mantenir-se al corrent dels avenços de la psicologia fomentats científicament.

  Etiquetes: Institucional , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC