El COPC convoca una Junta General Extraordinària de Col·legiats i Col·legiades el proper 30 de juny

17-06-2021   |  Barcelona

L’objectiu d’aquesta Junta és aprovar la proposta de reforma dels Estatuts col·legials i de modificació de les bonificacions a les quotes col·legials.

La Junta de Govern del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) ha acordat convocar una Junta General Extraordinària (JGE) 2021 el proper 30 de juny a les 18.00 h de la tarda. L’objectiu d’aquesta Junta és presentar i aprovar la proposta de reforma dels Estatuts col·legials, en la qual han pogut participar tots els col·legiats i col·legiades a través dels seus comentaris a la proposta inicial. A més, també es tractarà la proposta de modificació de les quotes col·legials o bonificacions.

Els col·legiats i col·legiades poden consultar -a partir del dia 23 de juny de 2021 completa, però des d'avui la disponible- tota la documentació que es presentarà a aprovació durant la Junta en aquesta pàgina privada: recordeu que, per entrar-hi, el web us demanarà que hi inicieu sessió escrivint el número de col·legiació i clau d’accés.

En la mateixa pàgina privada podreu consultar també l'ordre del dia i el reglament, així com els manuals explicatius per a  participar en la Junta General i usar l'entorn de votació virtual.

Un cop més, la Junta General es durà a terme telemàticament, atès que la Junta de Govern entén que persisteixen els motius derivats de la COVID-19 i que la sala d’actes de la seu col·legial està actualment en obres. Les votacions, per tant, també es realitzaran telemàticament, cosa que, a falta d’una regulació específica interna, permet la legislació vigent. 

D’altra banda, molt resumidament, el procediment per inscriure’s, assistir, participar i votar a la Junta General Extraordinària serà el següent:

  1. Inscriure’s a la Junta. Les persones col·legiades que així ho desitgin poden confirmar l’assistència a la Junta General en aquest enllaç que estarà actiu fins al dia 29 a les 22 h. Serà imprescindible inscriure’s a través d’aquest enllaç per poder participar a la Junta, ja que és necessari conèixer prèviament el nombre de participants per tal de dimensionar la plataforma de participació i enviar a cadascú la seva clau d’accés per poder votar.
  2. Accedir a la plataforma Webex, que permetrà seguir la Junta en directe, amb el codi que enviarà el COPC un cop tancat el registre d’assistents.
  3. Accedir a la plataforma de votació e-Comitia, amb el DNI i el codi que aquesta plataforma enviarà peremail i SMS un cop tancat el registre d’assistents. 

Des d'ara i fins al dia 30 de juny, un equip del COPC estarà a la vostra disposició per resoldre els dubtes que us puguin sorgir per participar a la Junta General Extraordinària que, com fins ara, tindrà lloc amb totes les garanties de seguretat i identificació de les persones votants. La Junta de Govern espera la màxima participació a la JGE i, especialment, la teva.

  Etiquetes: Institucional , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC