El COPCV organitza el Máster en Psicología del Deporte y el Ejercicio- 2021/2022 (15ª Edició)

10-06-2021   |  Barcelona

Compta amb la col·laboració de la Fundación para la Investigación, Desarrollo y Aplicación de la Psicología de la Comunidad Valenciana i ofereix un descompte per a matricules abans del 20 d’octubre.

El Màster s'orienta metodològica i conceptualment a partir d'un clar criteri de capacitació i excel·lència professional aplicada. Tot el professorat, a més de comptar amb qualificació acadèmica dins de l'àrea, posseeix àmplia experiència pràctica, el que permet desenvolupar uns nivells de qualitat a l'alçada del que a hores d'ara es demanda al nostre camp de treball i que, a més, ens situa en una posició molt competitiva en relació amb l'oferta formativa d'altres institucions.

La formació se centra en dotar l'alumnat dels coneixements, habilitats, estratègies i competències necessàries per a un bon exercici professional com a especialista en Psicologia de l'esport, complementant-la amb coneixements afins de ciències de l'activitat física i l'esport que ajudin en la necessària tasca multi i interdisciplinar. El perfil formatiu es completa amb continguts necessaris per a una adequada tasca professional, amb mòduls referits als aspectes legals i deontològics de la nostra professió, així com en el maneig de les noves tecnologies (TICs).

El Màster té dues modalitats d'impartició, la presencial i la E-presencial síncrona. Aquesta última, obre la possibilitat de seguir les classes en directe per Internet, a través de sistemes en línia, especialment en els casos justificats per residència habitual fora d'Espanya (s'estudiarien els casos per llunyania elevada a la seu de formació), o impossibilitat de assistència sobrevinguda, degudament justificada.

 En aquest enllaç podeu consultar tots el detalls de la proposta del COPCV.

  Etiquetes: COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC