El COPC recorda que és obligatori tenir una assegurança de responsabilitat civil per exercir en psicologia

10-06-2021   |  Barcelona

Els col·legiats i col·legiades poden contractar una assegurança de responsabilitat civil a un preu excepcional, de només 12 euros anuals.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya recorda als col·legiats i col·legiades que per exercir és obligatori disposar d’una assegurança de responsabilitat civil, tal i com marca l'actual llei 7/2006 de l'exercici de professions titulades i de col·legis professionals. El text legal inclou algunes excepcions, per la qual cosa recomanem que les persones col·legiades en consultin les exempcions al text original que va publicar el BOE

Paral·lelament, donada aquesta obligatorietat i la garantia que suposa que un psicòleg o psicòloga estigui col·legiat, el COPC va poder signar un conveni amb la corredoria Brokers’88 gràcies al qual els col·legiats i col·legiades que hi estiguin interessats disposen d'una assegurança de responsabilitat civil a un preu excepcional, només 12 euros anuals. Aquest preu privilegiat per si sol ja rendibilitza la quota col·legial, perquè una assegurança de responsabilitat civil per exercir la psicologia per a persones no col·legiades té un import superior que la quota anual de col·legiació sumada al preu de l’assegurança per a persones col·legiades. 

Tothom qui es vulgui informar sobre les condicions de contractació de l’assegurança de responsabilitat civil a través del COPC pot consultar la pestanya corresponent en aquest enllaç als serveis exclusius per a col·legiats i col·legiades.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC