IV Edició de la Beca Carles Capdevila del diari ARA en col·laboració amb el COPC: 20.000 euros pel teu projecte per pal·liar les seqüeles de la COVID-19!

10-06-2021   |  Barcelona

Rebrà sol·licituds fins el 10 de setembre i el degà del COPC serà membre del jurat.

Aquesta setmana el Diari ARA ha presentat públicament la quarta beca Carles Capdevila, que en un any tan marcat per la pandèmia premiarà el millor projecte innovador per pal·liar les seqüeles físiques i emocionals de la COVID-19, des del punt de vista assistencial o mèdic.

La beca, convocada pel diari en col·laboració amb la Fundació "la Caixa" i el COPC, està dotada amb 20.000 euros i es donarà a conèixer en un acte l’octubre del 2021. Des d’ara i fins al 10 de setembre, qualsevol candidat “en l’àmbit dels Països Catalans” podrà presentar el seu projecte, seguint unes bases que es poden consultar a Becacarlescapdevila.ara.cat

Així, entre l'11 i el 30 de setembre la tria dels finalistes serà feta per un jurat compost pels següents il·lustres professionals: Esther Vera, directora de l’ARA; Magda Campins, responsable de medicina preventiva i epidemiologia de la Vall d’Hebron; Mara Dierssen, cap del grup al Centre de Regulació Genòmica del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona; Antoni Trilla, cap de medicina preventiva i epidemiologia de l’Hospital Clínic; Bonaventura Clotet, director de la Fundació IrsiCaixa; Enric Morist, coordinador de Creu Roja Catalunya; Josep Tabernero, cap del servei d’oncologia mèdica de la Vall d’Hebron; Eulàlia Juvé, adjunta d’hospitals a la direcció de cures de l’Institut Català de la Salut; Montserrat Buisán, directora corporativa de Programes Socials de la Fundació La Caixa;  Paola Galvany, presidenta del Col·legi Oficial d'Infermers i Infermeres de Barcelona, i Guillermo Mattioli i Jacobs, degà del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya. Oriol Canals, director de negoci de la publicació en serà el secretari.

Aquesta beca, impulsada en memòria del director de l’ARA, va ser guanyada en edicions anteriors pel projecte educatiu inclusiu de l'Escola Cervantes de Barcelona (2020), l’Hospital Sagrat Cor i l’hospital de campanya de la parròquia Santa Anna (2019) i l’Escola La Maquinista de Barcelona (2018).

Esperem que enguany la dotació pugui dedicar-se a un dels vostres projectes de salut mental. Ja podeu sol·licitar-la aquí!


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC