El COPC, pioner a concebre un procediment per al reconeixement de l’acreditació professional en l’exercici de la psicologia coaching, en manté oberta la convocatòria

10-06-2021   |  Barcelona

El Col·legi ha convocat aquest any la cinquena convocatòria, per donar continuïtat al reconeixement social de l’acreditació professional en aquest àmbit.

A l’any 2013 es va convocar per primera vegada  l’acreditació professional de psicòlegs i psicològues experts en psicologia coaching en la qual van participar més de cent cinquanta psicòlegs i psicòlogues. Amb aquesta acreditació es busca no solament el reconeixement social de tots els psicòlegs i de totes les psicòlogues amb els coneixements adequats i necessaris en la disciplina del coaching, sinó també garantir una praxi professional de qualitat basada en uns paràmetres compatibles amb les acreditacions internacionals que hi ha. 

D´acord amb la International Society for Coaching Psychology (ISCP), la pràctica de la psicologia coaching es pot descriure com un procés per millorar el benestar i el rendiment en els àmbits de la vida personal i laboral sustentat per models de coaching basats en els aprenentatges d'adults i infantils o en teories i enfocaments psicològics. És practicat per psicòlegs i psicòlogues qualificats, que tenen les qualificacions pertinents, i han emprès un desenvolupament professional adequat i una pràctica supervisada.    

Per consultar les bases i els requisits exigits en relació amb l’acreditació professional d’expert/a en psicologia coaching del COPC podeu accedir al següent enllaç.

També us animem a assistir a la pròxima sessió grupals d’assessorament sobre el procediment de sol·licituds d’acreditacions prevista pel dia 17 de juny. Si vols inscriure’t pots fer-ho a través d’aquest enllaç.

Per a qualsevol dubte addicional pots contactar amb el departament de desenvolupament professional a través del correu electrònic: acreditacions@copc.cat

  Etiquetes: Acreditacions , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC