Posposa el pagament de la quota col·legial si prefereixes pagar-la a l'octubre

09-06-2021   |  Barcelona

Per sol·licitar-lo només cal fer un senzill tràmit a través de l’àrea privada del web de l’1 al 10 de juliol.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya manté activat un mecanisme gràcies al qual els col·legiats i col·legiades que així ho decideixen poden ajornar el pagament de la segona part de la quota col·legial anual a la primera quinzena octubre.

Com l'any passat, el Col·legi ha habilitat un mecanisme senzill, directe i automàtic per tal que els col·legiats i col·legiades puguin posposar un trimestre el pagament de la quota, sense que calgui cap tipus de justificació. El Col·legi, conscient que les restriccions a la mobilitat ha dificultat l’exercici de la psicologia durant el primer semestre de l'any i que aquesta circumstància pot fer preferible fer efectiu el pagament de la segona part de la quota anual a l'últim trimestre de l'any, es manté l'opció de posposar-la, com l'any 2020 durant el context de l'estat d'alarma.

La flexibilització del termini de pagament és opcional, i cal sol·licitar-ho a través de l’àrea privada del web. El període establert per realitzar la sol·licitud és de l’1 al 10 de juliol. Només cal prémer aquest enllaç a l'apartat les meves dades econòmiques i el botó "Ajornar el pagament a octubre de 2021". La següent imatge (de l'any passat) us pot ajudar a trobar-lo:

 

Recordeu per entrar a l'enllaç, cal iniciar sessió del web amb les vostra clau de col·legiat o col·legiada.

 

Ajornar el pagament a octubre no té cap càrrec addicional, interessos o cap altre tipus de cost complementari. En cas d’activar l’opció d’ajornar el pagament, la segona part de la quota es cobrarà durant la primera quinzena d’octubre. En el cas dels col·legiats i col·legiades que no hagin activat l’ajornament, el cobrament es realitzarà, com sempre, durant la primera quinzena de juliol, enguany a partir del dia 12.

D'altra banda, cal remarcar que ajornar el pagament de la quota no implica que s'allargui el termini per sol·licitar bonificacions a la quota, que es poden sol·licitar igualment només fins el dia del 30 de juny.

  Etiquetes: Professional , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC