No et perdis les properes presentacions de llibre al COPC els dies 14 i 16 de juny: Las relaciones respetuosas, auténticas y libres i El espectro bipolar: ¿Diagnóstico o moda?

03-06-2021   |  Barcelona

En els respectius actes, les reflexions dels textos i dels seus autors seran acompanyades per les de les persones convidades.

La setmana del 14 de juny és una setmana assenyalada pel que fa a les presentacions de llibre. En primer lloc, el mateix dia 14, José Fernández presenta Las relaciones respetuosas, auténticas y libres i només al cap de 2 dies, el 16 de juny, es presenta El espectro bipolar: ¿Diagnóstico o moda? , de Joel Paris. Ambdues presentacions són telemàtiques i comencen a les 19 h del vespre.

Dilluns 14 de juny, José Fernández presenta el seu últim llibre, Las relaciones respetuosas, auténticas y libres. L’obra planteja que la qualitat de les relacions que estableix una persona amb els altres, i amb si mateix, és el principal determinant de la seva salut mental i benestar. L’obra planteja, doncs, com són les relacions de qualitat i com identificar els aspectes tòxics de les relacions personals. El seu autor, José Fernández ha format part de grups de treball del Col·legi, és coordinador de parentalitat i actualment participa al COPC com a membre de la junta de la Secció d’Alternatives per a la Resolució de Conflictes.

Dimecres 16 de juny és el torn de la presentació de El espectro bipolar: ¿Diagnóstico o moda? es planteja com una conversa debat entre les idees de l’autor, el públic i un seguit de convidats especials de la talla de Guillermo Mattioli, Clara Bardón, José Ramón Ubieto, Marino Pérez, Victoria Vicente i Antoni Talarn. L’activitat versarà sobre l’espectre bipolar, sobre la seva validesa clínica i sobre la seva diagnosi.

Esperem la vostra assistència i aportacions a les següents presentacions de llibre al COPC.

  Etiquetes: COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC