El primer congrés d’Acompanyament i gestió en divorcis d’alta conflictivitat, els drets de la infància, l'adolescència i la coordinació de parentalitat té lloc per videoconferència el 17,18 i 19 de juny

27-05-2021   |  Barcelona

Els col·legiats i col·legiades poden inscriure-s’hi amb un 37% de descompte, per 60 euros.

Els propers 17, 18 i 19 de juny es durà a terme el primer congrés d’Acompanyament i gestió en divorcis d’alta conflictivitat, els drets de la infància, l'adolescència i la coordinació de parentalitat, per videoconferència amb emissió des de Madrid. El programa de congrés inclou les ponències de diversos psicòlegs i psicòlogues del COPC com Núria Villanueva, Marisol Ramoneda, Àlex Gaya, Ansel Guillamat, Núria Vazquez i Connie Capdevila.

Els col·legiats i col·legiades del COPC tenen una rebaixa del preu de la inscripció al Congrés, que passa de 95 a 60 euros. Per tal d’aprofitar-la, només cal que s’inscriguin al congrés mitjançant el web www.congreso2021.es com si fossin estudiants (tarifa d’estudiant) o trucant al 91 402 00 61.

Tota la informació i el programa és al web d’inscripció, que convida tots els psicòlegs i psicòlogues interessats en l’àmbit a participar-hi.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC