El COPC proposa la creació d’una Comissió Sènior i convida a les persones col·legiades a realitzar les seves aportacions

26-05-2021   |  Barcelona

S’habilita també un correu electrònic per enviar propostes i suggeriments vinculats a la nova Comissió i es prepara una primera reunió informativa

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya vol estructurar una Comissió Sènior que conservi el coneixement dels psicòlegs i psicòlogues que més experiència tenen i que fomenti les relacions socials entre col·legues de professió que actualment no estan plenament en exercici.

Els objectius concrets de la Comissió Sènior no estan plenament desenvolupats perquè es vol que les persones que s’integrin a la Comissió participin en la seva elaboració, però sí que s’han definit unes finalitats que emmarquen aquests objectius.

  • D’una banda, el Col·legi espera que la Comissió Sènior aporti a l’organització els coneixements i l’experiència dels psicòlegs i psicòlogues amb més anys de recorregut, a través de la seva participació en un òrgan de la institució que pugui ser font d’inspiració o consulta per a la resta.
  • D’altra banda, en una etapa vital en què els membres de la Comissió han reduït o acabat la seva pràctica professional, la Comissió Sènior vol generar un espai de relació entre col·legues de professió que esdevingui un espai de relacions socials i salut emocional.

Organitzar i/o assistir a activitats culturals, cursos o tallers per desenvolupar altres àrees de la vida al marge de la psicologia, visites i viatges culturals, o el llarg etcètera de possibilitats que de la Comissió Sènior puguin sorgir, poden ser maneres de vincular-se amb companys i companyes de professió en contextos que l’exercici professional no ha pogut obrir anteriorment.

Gran part dels col·legis professionals, especialment els de l’àmbit de la salut ja compten amb un òrgan similar, que es coordinen i treballen conjuntament en el marc de la Intercol·legial, on el COPC també participa. La Comissió Sènior del COPC, també, podria representar el Col·legi en aquest àmbit.

Finalment, es prepara una primera reunió informativa per recollir les propostes dels psicòlegs i psicòlogues que potencialment hi podrien participar, per avaluar l’acollida que tindria la Comissió Sènior i els objectius que recollirien les preferències del col·lectiu.

Si t’interessa la Comissió Sènior, si us plau, escriu breument al correu electrònic comissiosenior@copc.cat , explicant una activitat o objectiu que t’agradaria que tingués la Comissió. Si s’obté una bona resposta, properament es convocarà una primera reunió informativa en què totes aquestes primeres aportacions determinaran l’ordre del dia de la reunió.

Esperem la teva participació: escriu-nos i et convocarem properament.

 

Imatge: Freepik

  Etiquetes: COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC