El Cicle de sortides professionals de la psicologia tanca el primer semestre del 2021 amb dues sessions al juny

26-05-2021   |  Barcelona

Les sessions de les seccions de Psicologia Jurídica i Psicologia de l’Esport tancaran aquest primer semestre del cicle, que es reprendrà amb 5 sessions més a partir de setembre de 2021.


El Departament de Desenvolupament Professional del COPC, amb col·laboració amb el Departament de Formació, ha engegat aquest 2021 el Cicle de sortides professionals de la psicologia, projecte que pretén donar a conèixer les diferents sortides professionals de la psicologia a través de l’experiència dels experts i expertes que formen part de les seccions professionals del COPC. Aquest cicle comprèn un total de 12 sessions, d’hora i mitja de durada cadascuna, en què els i les ponents exposen les competències específiques de cada sortida professional, els àmbits d’actuació, els reptes de futur, i els estudis o regulacions específiques de referència.

Durant el mes de juny hi ha previstes dues sessions, que seran les que tancaran aquest primer semestre, acumulant-ne un total de set. Concretament, el dimecres 2 de juny es durà a terme la xerrada de psicologia jurídica (pots inscriure-t'hi en aquest enllaç) i el dimecres 16 de juny està prevista la xerrada sobre psicologia de l’esport (inscriu-t'hi aquí). 

A partir del mes de setembre, es reprendran les cinc sessions restants, de la mà de les seccions Psicologia d’Emergències, Alternatives per a la Resolució de Conflictes, Psicologia Coaching, Psicologia de la Mobilitat i la Seguretat i Psicologia de les Dones, Gèneres i Diversitats.

Davant de qualsevol dubte, pots contactar amb el Departament de Desenvolupament Professional del COPC escrivint a ocupacio@copc.cat.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC