La col·legiada Eva Garcés presenta la novel·la Mujeres sabias y maravillosas al COPC

13-05-2021   |  Barcelona

[Canvi de data: 7 de juliol] El proper 26 de maig, a les 19 h, els lectors presents i futurs de l’autora tenen una cita amb ella.

Dimecres 26 de maig, en format telemàtic, la col·legiada Eva Garcés presentarà la seva última novel·la Mujeres sabias y maravillosas per a col·legiats i col·legiades. La xerrada sobre el llibre, que començarà a les 19 h, és una magnífica ocasió per conèixer l’autora, la seva obra, i tot el que hi vol transmetre.

El llibre, que vol aprofundir en la psicologia femenina i el comportament de les dones en cada una de les seves etapes vitals pot ser recomanat a pacients en teràpia o coaching per ajudar-los en el seu procés. Mujeres Sabias y Maravillosas és un novel·la inspiradora, que s’apropa al format de llibre d’autoajuda, i que revisa totes les etapes de la dona des de l’adolescència fins la senectut, posant èmfasi en com la biologia pot influir la vida de les dones, el model de societat patriarcal, les relacions interpersonals que les dones estableixen i les principals problemàtiques que apareixen a cada etapa.

Tota la informació i la inscripció a l’acte és en aquest enllaç a l’apartat de formació del web. Us hi esperem!

 

 

 

  Etiquetes: Formació , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC