El COPC inicia un procés participatiu per modificar els Estatuts del Col·legi

06-05-2021   |  Barcelona

[Últims dies per participar] Durant un mes, els col·legiats i col·legiades podran fer les seves aportacions als canvis proposats per la Junta de Govern.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya evoluciona, s’adapta als canvis de la societat a la qual serveix i a les noves necessitats de cada moment. Cada cert temps, els canvis que convé fer són de prou profunditat com per fer necessàries modificacions als Estatuts reguladors de la institució. L'última modificació, ara fa set anys, va afavorir una organització més horitzontal i participativa; les modificacions que ara es proposen són part d’un constant procés de millora de la institució i de les seves funcions i organització.

Per tal que el procés de modificació dels Estatuts afavoreixi la màxima participació i transparència, la Junta de Govern ha impulsat un espai de debat i participació previ a la Junta General de Col·legiats i Col·legiades que votarà l’aprovació dels canvis en el seu redactat final. Aquest espai de participació és un web creat especialment a tal efecte, que permet els comentaris dels col·legiats i col·legiades -prèvia acceptació d’unes normes de participació- sobre la proposta de modificació del redactat dels Estatuts a iniciativa de la Junta de Govern.

Tots els col·legiats i col·legiades estan convidats a llegir la proposta de modificacions que proposa la Junta de Govern, durant un mes, i a fer la seva aportació. En el web hi podeu llegir, d’una banda, la presentació de la Junta de Govern, que resumeix la necessitat, objectius i principals canvis als Estatuts. D’altra banda, la pàgina també conté la nova proposta de redactat i un mòdul de comentaris oberts a la participació de col·legiats i col·legiades. Cal remarcar que cada comentari serà moderat per garantir que prové d’una persona col·legiada i que segueix les normes de participació. Totes les esmenes i/o aportacions al text que facin les persones col·legiades s’incorporaran o es rebutjaran raonadament.

Premeu aquest enllaç privat (per al qual cal iniciar sessió web) per llegir i participar al web de modificació dels Estatuts. Teniu fins el dia 5 de juny per participar-hi.

  Etiquetes: Institucional , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC