Si el context de pandèmia suposa l’adaptació a nous contextos, quines competències psicològiques cal desenvolupar per a l’autocura?

06-05-2021   |  Barcelona

El seminari web Eines d'autocura i corresponsabilització en context de pandèmia del proper 19 de maig hi dona resposta.

Com estem vivint el context actual? Crisis i efectes de la COVID, la conciliació en temps de pandèmia, la sobrecàrrega mental i física en el treball de cures i teletreball, etc., impacten sobre les emocions, pensaments i creences. Analitzat des de la perspectiva de gènere, quines estratègies d'afrontament, d'autocura i recursos hi ha disponibles?

Per donar resposta a totes les anteriors preguntes, la Secció de Psicologia de les Dones, Gèneres i Diversitats del COPC organitza, en col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona en el marc del Pla de xoc de Salut mental efectes COVID, la conferència en línia Eines d'autocura i corresponsabilització en context de pandèmia el proper 19 de maig a les 18:00 h.

L’objectiu principal de la conferència, que anirà a càrrec de la psicòloga Sara Morreres, és comprendre com un moment de crisi ha comportat haver d’assumir uns canvis que ens han afectat com a persones i com a societat, i que tenen exigències diferents segons el gènere. Per tant, cal aprendre noves estratègies d'autocura i d'afrontament per a poder millorar la salut.

La inscripció és oberta fins el dia 12 de maig en aquest enllaç a l’apartat de formació del web, on també pots consultar tota la informació disponible. Inscriu-t’hi!

  Etiquetes: Formació , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC