La biblioteca també et serveix allò que els llibres no et poden transmetre gràcies a una col·lecció de vídeos acadèmics per a professionals de la psicologia

29-04-2021   |  Barcelona

Tot el llenguatge i comunicació no verbal de teràpies psicològiques reals i del DSM-5 a la col·lecció Counseling & Therapy Video Library.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya posa a disposició dels col·legiats i col·legiades un extens fons de recursos sobre psicologia, de forma gratuïta. A més de l'inabarcable fons de llibres i tests de la Biblioteca, en canal de youtube del COPC permet recuperar les formacions que s’han fet al Col·legi. Recentment, a més, la Biblioteca ha incorporat un nou recurs que complementa els anteriors, la col·lecció de vídeos Counseling & Therapy  (assessorament i teràpia), més de 2.400 hores de material de sessions de teràpia real, vídeos de formació, contingut DSM-5®/ICD-10 i altre contingut rellevant per a la pràctica de la psicología.

La col·lecció Counseling & Therapy Vídeo Library inclou vídeos de múltiples editorials, entre ells Symptom Media , que proporciona la major col·lecció de vídeo DSM-5® / ICD-10 o PESI, Inc. i Milton Erickson Foundation, que ofereixen contingut de formació sobre salut mental. Exemples del contingut que ofereixen els videos de la col·lecció Counseling & Therapy Video Library són:

Ansietat

 Matrimoni i teràpia en família

 Addiccions

 Per accedir a aquesta col·lecció, si us plau accedeix a la nostra biblioteca virtual i fes clic al botó: 

 

  Etiquetes: Biblioteca , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC