Què cal saber per desenvolupar el teu negoci de psicologia amb èxit? Aprèn i emprèn amb el curs del COPC

29-04-2021   |  Barcelona

Des del pla d’empresa fins al màrqueting, balanços, comptes de resultats i tresoreria: tot el que et cal saber en 7 sessions a partir del 18 de maig.

El COPC organitza un curs especial d’emprenedoria per aprendre a desenvolupar les eines necessàries per emprendre el negoci amb èxit. El COPC i Asencat col·laboren amb la finalitat de donar suport als col·legiats i col·legiades a través d’un curs d’emprenedoria empresarial i cenyit a les problemàtiques que es presenten en el col·lectiu i professió.

El curs es realitzarà el proper mes de maig, a partir del dia 18 en modalitat en línea, i tindrà un total de 7 jornades impartides per professionals empresaris, directius i responsables d’empreses que treballen a Asencat, i que formen part d’un equip multidisciplinari d’experts sèniors que assessoren i acompanyem a persones, empreses i entitats de Catalunya.

La formació engloba els continguts indispensables que cal saber per poder emprendre i posar en marxa un negoci amb garanties d’èxit. Es tractaran temàtiques tan importants com les estratègies de màrqueting amb pocs recursos econòmics, el lideratge i la importància del factor humà, l’anàlisi i el desenvolupament financer d’una empresa,  així com l’elaboració d’un pla d’empresa. Cada jornada serà teòrica i pràctica, i permetrà aplicar els coneixements a través d’exercicis adaptats a les àrees d’intervenció de la psicologia.

Si hi estàs interessat o interessada, pots veure més detall al següent enllaç i la inscripció és oberta fins l’11 de maig.

  Etiquetes: Formació , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC