El COPC commemora el Dia mundial contra l’assetjament escolar moderant els teatrefòrums d' El pequeño poni a la Villarroel

28-04-2021   |  Barcelona

L’obra és basada en fets reals i fa 2 anys que emociona i fa reflexionar el públic: teniu sessió amb col·loqui els dies 2, 8, 15 i 22 de maig.

El proper 2 de maig és el Dia mundial contra l’assetjament escolar i la Sala Flyhard ho commemora reestrenant El pequeño poni, una obra de teatre basada en fets reals que planteja diverses reflexions sobre l’assetjament escolar. Les sessions dels dies 2, 8, 15 i 22 de maig tindran un teatrefòrum, que s’emetrà gratuïtament per Instagram TV des del perfil de la Sala Flyhard: https://www.instagram.com/salaflyhard/

Els teatrefòrums tindran l’estreta col·laboració del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, a través de la Comissió de Cultura del COPC, i per incentivar l’assistència i participació dels col·legiats i col·legiades tindran un descompte sobre el preu de l’entrada, que quedarà en 15 € gràcies a un codi promocional que podeu consultar en aquest enllaç privat, per al qual has d'inciar sessió web.

El dia 2 de maig, Dia mundial contra l’assetjament escolar, es farà una sessió especial a la Lleialtat Santsenca, per a només 40 persones i gratuïta amb invitació. Per demanar-la, podeu posar-vos en contacte directament amb la Sala Flyhard al telèfon i correu electrònic del seu web: https://www.salaflyhard.com/. La sessió, que tindrà lloc a les 12.30 h, serà moderada per Jaume Descarrega, vocal de la Junta de Govern i coordinador de la Comissió de Cultura i comptarà també amb la participació d'Andrés Gonzalez Bellido, psicòleg clínic i educatiu i coordinador de GT de Bullying i Ciberbullying del COPC.

Les sessions dels dies 8,15 i 22 de maig seran a la Villarroel, a 15 euros per a col·legiats i col·legiades i tindran un teatrefòrum moderat per membres de la Comissió de Cultura.

  • El dia 8, la sessió serà moderada per Josep Mª Alcanyíz i hi participarà Maria Jesús Barrachina , psicòloga infanto juvenil, membre del GT de Bullying i ciberbullying del COPC
  • El dia 15, la sessió serà moderada per Mònica Algueró  i hi participarà  Javier Pérez , psicòleg especialista en assetjament, membre del GT de Bullying i ciberbullying del COPC.
  • El dia 22, la sessió serà moderada per Jaume Descarrega i hi participarà Andrés Gonzalez , psicòleg clínic i educatiu i coordinador de GT de Bullying i ciberbullying del COPC.

Tingueu en compte que si us quedeu sense entrada per a aquests dies podeu anar a qualsevol de les altres sessions sense teatrefòrum i seguir el col·loqui gratuïtament per Instagram TV.

Compra ja la teva entrada en aquest enllaç i no t’oblidis d’aprofitar la promoció per a col·legiats i col·legiades!


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC