El Traç de la psicologia de 2021 escull temàtica per al concurs a partir de les propostes de col·legiats i col·legiades

23-04-2021   |  Lleida

Escriu a la Delegació Territorial de Lleida si vols proposar un tema per al concurs d’il·lustració dels col·legis professionals de l’àmbit sociosanitari de les terres de Lleida.

Des de l’any 2020, la Delegació Territorial de Lleida i la Comissió de Cultura del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya convoquen un concurs d’il·lustració amb l’objectiu de contribuir a l’expressió d’emocions, sentiments i reflexions a través de la manifestació artística, donant-li cos en format físic.

L’any 2020, la temàtica del concurs va instar a compartir les vivències i percepcions personals de la ciutadania durant el període d’emergència sanitària a causa de la COVID-19, però enguany encara no hi ha temàtica i l’organització ha decidit escollir-ne una de proposada pels col·legiats i col·legiades. La temàtica més proposada, la més significativa o la més facilitadora serà l’escollida per a l’edició d’enguany: si vols proposar un tema per al concurs El traç de la Psicologia escriu a copc.ll@copc.cat. La teva aportació serà molt benvinguda i tinguda en compte.

El concurs El traç de la psicologia està adreçat als col·legiats i col·legiades del Col·legi Oficial de Psicologia de les terres de Lleida, així com a la resta de col·legiats i col·legiades dels col·legis professionals de l’àmbit sociosanitari de les terres de Lleida.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC