El Traç de la psicologia de 2021 escull temàtica per al concurs a partir de les propostes de col·legiats i col·legiades

23-04-2021   |  Lleida

Fins el 31 de maig, escriu a la delegació per proposar un tema per al concurs d’il·lustració dels col·legis professionals de l’àmbit sociosanitari de les terres de Lleida.

Des de l’any 2020, la Delegació Territorial de Lleida i la Comissió de Cultura del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya convoquen un concurs d’il·lustració amb l’objectiu de contribuir a l’expressió d’emocions, sentiments i reflexions a través de la manifestació artística, donant-li cos en format físic.

L’any 2020, la temàtica del concurs va instar a compartir les vivències i percepcions personals de la ciutadania durant el període d’emergència sanitària a causa de la COVID-19, però enguany encara no hi ha temàtica i l’organització ha decidit escollir-ne una de proposada pels col·legiats i col·legiades. La temàtica més proposada, la més significativa o la més facilitadora serà l’escollida per a l’edició d’enguany: si vols proposar un tema per al concurs El traç de la Psicologia escriu a copc.ll@copc.cat. La teva aportació serà molt benvinguda i tinguda en compte. Pots enviar la teva proposta fins el dia 31 de maig.

El concurs El traç de la psicologia està adreçat als col·legiats i col·legiades del Col·legi Oficial de Psicologia de les terres de Lleida, així com a la resta de col·legiats i col·legiades dels col·legis professionals de l’àmbit sociosanitari de les terres de Lleida.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC