Representants de col·legis professionals de l’àmbit de la salut es reuneixen amb el vicepresident Aragonès

23-04-2021   |  Barcelona

El Dr. Mattioli, degà, va representar el COPC a la reunió que va tenir lloc el 22 d’abril a la seu del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda.

Alguns representants dels col·legis professionals de l’àmbit de la salut es van reunir el passat 22 d'abril amb el Hble. Sr. Pere Aragonès, vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda. Els màxims representants de totes les institucions, entre els quals es trobava el degà del COPC, Guillermo Mattioli, van trobar-se per aprofundir sobre temàtiques i sectors que el Departament creu que han de ser estratègics durant els propers anys.

Els i les diferents participants en la reunió van tenir l’oportunitat d’exposar les seves propostes i de compartir les preocupacions dels i les professionals i de la mateixa professió que en representen dins del context sanitari.
 
Per la seva part, Mattioli va aprofitar la seva participació per exposar diferents temes vinculats a l’actual situació de la professió de la psicologia tant des d'una perspectiva general de la professió, com el context normatiu, com amb temes o propostes més específiques com la contractació de professionals.
 
La reunió s’inclou en un conjunt de trobades que el Govern té previstes amb entitats expertes en l’àmbit de la infància, recerca, sostenibilitat, igualtat, educació, cultura i salut pública, entre d’altres, per donar veu als representants del sector en el disseny de les properes polítiques de cada àmbit.
  Etiquetes: Institucional , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC