Vicki Anderson, referent internacional en rehabilitació neuropsicològica infantil, el 7 de maig al COPC

22-04-2021   |  Barcelona

El seminari web, organitzat per la Secció de Neuropsicologia, serà en anglès, amb traducció simultània opcional.

Treballar amb nens amb lesions cerebrals adquirides i les seves famílies és complex, i la creació d’una base d’evidències s’ha demostrat difícil fins ara. Molts assaigs de rehabilitació han fracassat a causa de la pobra captació o per dificultats en implementar aquests tractaments a la pràctica diària.
 
Per aquest motiu, la Secció de Neuropsicologia ha convidat una referent internacional en rehabilitació neurològica infantil, la Dra. Vicki Anderson, per parlar els enfocaments d’intervenció per a nens amb lesions cerebrals adquirides i les seves famílies, així com les tècniques per desenvolupar intervencions que s’implementen fàcilment a la pràctica clínica diària. La cita és per al dia 7 de maig, a les 9 del matí, en línia, al seminari web Neuropsychological rehabilitation for childhood brain injury, and parent focused e-health interventionas a way to maximize rehabilitationoutcomes on daily activities. Les persones que ho desitgin podran activar la traducció simultània.

La Dra. Anderson és cap de psicologia del “The Royal Children's Hospital”, professora de pediatria i psicologia a la Universitat de Melbourne, directora de Recerca en Ciències Clíniques, del “Murdoch Children's Research Institute”, i clínica sènior del NHMRC. Els seus principals interessos clínics i de recerca són el desenvolupament infantil i la salut mental. El seu treball recent s'ha centrat a optimitzar els resultats infantils de lesions cerebrals i malalties cròniques i ha publicat el “Test of Everyday Attention for Children”, utilitzat per psicòlegs de tot el món.

Podeu consultar el currículum sencer de la Dra. Anderson en aquest enllaç a l’apartat de formació del web, on també s’amplien la resta d’informacions i hi ha l’enllaç a la inscripció al seminari. Si ho preferiu, també podeu trobar tota la informació i inscripció al full de mà de l’activitat que teniu com a document adjunt.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC