El COPC presenta la memòria 2020 en un nou format; un web que resumeix l'activitat del Col·legi al llarg de l'any

22-04-2021   |  Barcelona

Les animacions i recursos gràfics sintetitzen la informació, que es pot ampliar prement damunt del tema que t’interessa.

Anualment, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya elabora un memòria d’activitat gràcies a la qual els col·legiats i col·legiades poden saber què s'ha fet per desenvolupar la professió i com s’ha gestionat el pressupost anual. La memòria, el document mitjançant el qual la Junta de Govern ret comptes a les persones col·legiades, es porta a aprovació a la Junta General de Col·legiats i Col·legiades.

Com que l’activitat del Col·legi de tot un any és molt extensa i el COPC és una entitat rica i diversa, amb una gran quantitat d’òrgans (delegacions territorials, seccions, comissions, departaments de gestió, etc.) la memòria anual és un document llarg i minuciós, sovint massa per a la lectura dels col·legiats i col·legiades.

Enguany, el COPC presenta el web de l’activitat de 2020, una síntesi de la informació de la memòria amb gràfiques, imatges, animacions i amb una estructura jeràrquica de la informació que presenta de manera atractiva i amena les principals activitats del COPC. Les persones que vulguin ampliar el detall de la informació poden anar fent clic als temes que els interessi, successivament, fins que el web els desplegui tota la informació amb el màxim detall, el que dona la memòria d’activitat anual.

Consulta el web Memòria 2020 en aquest enllaç: pensa que té moltes imatges animades, i que pot tarda una mica a carregar cada pestanya: assegura’t de fer baixar la rodeta del ratolí fins que no es desplegui cap més informació!

  Etiquetes: Institucional , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC