La biblioteca del COPC presenta 10 nous llibres per Sant Jordi, diada dels enamorats i del llibre

22-04-2021   |  Barcelona

Si vols treure en préstec els llibres i tests físics, segueix les instruccions de la biblioteca que et recorda a continuació.

Font: Vector de Dibujados a mano creado por freepik - www.freepik.es Font: Vector de Dibujados a mano creado por freepik - www.freepik.es

La Diada de Sant Jordi se celebra, a Catalunya, el dia dels enamorats i el dia del llibre. Com a mostra d’amor, tradicionalment i des del segle XV, es regala una rosa vermella a la persona estimada, com a símbol que se li lliura la pròpia sang, la vida. Per commemorar el dia del llibre i la cultura, des dels anys 30, es regala un llibre a la persona estimada.

La Biblioteca del COPC celebra la Diada de Sant Jordi ampliant el seu fons bibliogràfic en 10 novetats, que no regalarà als seus col·legiats o col·legiades, però sí que els les prestarà per tal que les puguin llegir i treballar-hi. Per demanar-les en préstec només cal prémer damunt del títol i seguir les següents instruccions especials ja que aquests mesos de restriccions per COVID-19, la biblioteca manté un funcionament especial per treure en préstec els seus materials.

La biblioteca us recorda com es gestiona actualment: 

  • Per recollir els tests psicològics presencialment, cal realitzar prèviament la reserva a través del catàleg en línia i la biblioteca us contactarà per concertar dia i hora de recollida tant bon punt estiguin els documents disponibles.
  • Per a les devolucions no cal disposar de cita prèvia, però únicament es poden fer presencialment en horari d'atenció presencial de la biblioteca (dimarts i dijous de 10 a 14 h i de 14.30 a 18 h), o bé per missatgeria indicant els dies i horaris esmentats.
  • Les correccions informàtiques de tests són únicament en modalitat en línia (consulteu la guia en cas que vulgueu sol·licitar-ne).
  • També com a mesura de prevenció de la transmissió de la COVID-19 tots els documents prestats porten a terme un procés de desinfecció, cosa que pot afectar els terminis de disponibilitat dels documents

Paral·lelament, la biblioteca digital us ofereix un extens fons de llibres electrònics que podeu tenir a casa en un minut, sense haver-vos de desplaçar enlloc. És tan senzill com prémer aquest enllaç a la biblioteca digital del COPC i obtenir-los en préstec. 

Les 10 novetats de Sant Jordi són les següents. Prem damunt del títol i gaudeix-ne:  

 

1. La salud emocional en tiempos de crisis (2da ed.) Reflexiones desde una pandemia
Jorge L. Tizón
Herder Editorial, 2020

2. Terapia de esquemas Guía práctica
Young, Jeffrey E.
Desclée De Brouwer, 2015

3. El cerebro del niño. Libro de ejercicios
Siegel, Daniel J.
Alba Editorial, 2016

4. Desarrollo cognitivo, sensorial, motor y psicomotor en la infancia
Dolores Córdoba Navas
IC Editorial, 2018

5. Abuso y maltrato infantil
Fátima Beatriz Garrido
Editorial Autores de Argentina, 2020

6. Manual de la entrevista psicológica
Conxa Perpiñá
Ediciones Pirámide, 2012

7. Estrés, maltrato infantil y psicopatología
Josep Toro Trallero
Ediciones Pirámide, 2021

8. Dirigir y motivar equipos
Miguel Ángel Aguirre Sánchez
Ediciones Pirámide, 2017

9. El cerebro infantil Los secretos del desarrollo cognitivo
Rita Reig
RBA Libros, 2019

10. Entrevista clínica y psicometría
Lourdes QUIROGA ETIENNE
Gedisa, 2018

  Etiquetes: Biblioteca , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC