Imparteixes formació digital o utilitzes els seus recursos en les videoteràpies? Coneix les millors eines digitals per a tu

15-04-2021   |  Barcelona

Fins el 26 d’abril pots inscriure’t al curs Eines i metodologies per dissenyar i executar formacions digitals i conèixer eines que et permetin ampliar objectius.

La formació digital era un camp en contínua expansió que donava resposta a la necessitat de moltes persones que hi trobaven la millor manera per cursar matèries específiques que el seu entorn no els oferia. Arran de la pandèmia i de les necessàries mesures de contenció de l’expansió de la COVID-19, la formació digital ha passat a ser imprescindible, també per a persones que no s’havien plantejat ni impartir-la ni rebre-la.

Conseqüència que la transició a la formació digital es va fer d’un dia per l’altre, algunes persones han tingut l’ocasió de conèixer millor les eines que tenen al seu abast i usar les que són més indicades per a les seves necessitats i objectius. Pensant en aquestes persones, la Comissió de Formació del COPC ha dissenyat el curs Eines i metodologies per dissenyar i executar formacions digitals que imparteix Marta López, doctora en educació i tecnologia digital. El curs programa 4 sessions, a partir del dia 3 de maig, per aprendre estratègies metodològiques i eines digitals per desenvolupar accions formatives digitals amb èxit. En concret, els objectius que té el curs són: conèixer i analitzar diferents recursos per comunicar-se i formar usuaris; planificar i conèixer plataformes per evocar contingut i establir comunicació amb usuaris; conèixer i aplicar estratègies i eines de dinamització amb els participants; utilitzar eines digitals per crear i organitzar accions formatives en línia; i desenvolupar presentacions interactives i altres materials com a material de suport, conèixer les opcions d'eines asíncrones i síncrones, entre d'altres.

D’altra banda, a més de les persones que es dediquen a fer formació en línia, també psicòlegs i psicòlogues que facin videoteràpia o activitats en grup, poden veure reforçada la seva caixa d’eines digitals per a la seva praxi professional: la inscripció al curs és oberta fins al 26 d’abril.

Per a més informació i per a inscriure’t al curs prem aquest enllaç a l’apartat de formació del web.

  Etiquetes: Formació , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC