Celebra Sant Jordi assistint a la presentació de llibre d’un company o companya de professió

15-04-2021   |  Barcelona

Els dies 20, 22 i 26 el COPC programa una presentació de llibre d’un psicòleg o psicòloga col·legiat: inscriu-t'hi i coneix el seu treball.

La Diada de Sant Jordi es celebra tradicionalment regalant una rosa o un llibre a les persones estimades i sortint a passejar pels carrers engalanats de literatura i amor. El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya se suma complementant la celebració amb tres presentacions virtuals de llibre de persones col·legiades en menys d’una setmana entorn de la Diada.

  • En primer lloc, el dia 20 d’abril, a les 19 h,  Rafael Segovia presenta el seu llibre 25 pasos para abordar las denuncias internas. Guía práctica para las personas que participan en el proceso de investigación, concebuda per a orientar, assistir i capacitar aquelles persones que participen en el procés d'abordatge de denúncies internes per assetjament en l'àmbit laboral.
    Per a més informació o per assistir-hi només cal que premis aquest enllaç a la inscripció.

  • En segon lloc, el dia 22 d’abril, a les 19 h, Pilar Sanz presenta Enseña a tus hijos a digerir las emociones, una ajuda per tal que els pares i mares generin un entorn emocionalment saludable on els seus fills puguin créixer feliços i preparar-se per a la vida adulta.
    Per a més informació o per assistir-hi només cal que premis aquest enllaç a la inscripció.

  • Finalment, després de la Diada, el dia 26 d’abril, a les 19 h, María José Aldunate presenta Bienestar Emocional en las Organizaciones, sobre el paper que haurien de desenvolupar les organitzacions en favor del benestar de les persones que les integren.
    Per a més informació o per assistir-hi només cal que premis aquest enllaç a la inscripció.

Les presentacions de llibre donen espai perquè els autors expressin les seves motivacions i objectius a l’hora d’escriure, o perquè el públic els faci preguntes sobre el llibre o sobre la temàtica que tracten, etc. Aprofita les presentacions per conèixer millor els autors i per aprofundir en la lectura de les seves obres.

D’altra banda, qualsevol persona col·legiada té les portes obertes del COPC per presentar-hi els seus llibres: els teus companys de professió podran assistir-hi per tal que pogueu interactuar o podran veure'n el vídeo al canal de youtube del COPC. Si vols donar a conèixer el teu llibre entre els col·legiats i col·legiades només cal que escriguis a l’apartat de formació del COPC a formació@copc.cat i et buscaran la data més indicada: treu-ne profit!

  Etiquetes: COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC