El webinar que commemora el centenari de la II Conferencia Internacional de Psicotecnia de Barcelona té lloc el proper 19 de maig

14-04-2021   |  Barcelona

Organitzat per l’Academia de Psicología de España, programa quatre conferències i els discursos de clausura de psicòlegs i psicòlogues del màxim prestigi.

El proper 19 de maig, l’Académia de Psicología de España commemora el centenari de la II Conferencia Internacional de Psicotecnia de Barcelona amb un webinar. Amb el suport de la Universitat de Barcelona i la International Association of Applied Psychology, el webinar tindrà lloc d’11 a 13 h i preveu un espai per a les conferències del Dr. Helio Carpintero, la Dra. M. Teresa Anguera, el Dr. José M Prieto i el Dr. Ricardo Blasco.

El webinar es clausurarà formalment amb els discursos institucionals dels representants de les organitzacions que el promouen, la Dra. Christine Roland-Lévy, el Dr. Antonio Solanas i el Dr. Joan Guàrdia. Per a més informació i per accedir a l’acte només us cal consultar el díptic que teniu en aquest enllaç o com a adjunt a la notícia.

  Etiquetes: Activitats externes

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC