"La Màgia lenta" porta al teatre el conflicte que apareix en una persona en ser erròniament diagnosticada d’esquizofrènia

12-04-2021   |  Barcelona

El dia 24 d’abril, la Comissió de Cultura del COPC programa un teatrefòrum a la sala Dau al Sec, amb un 40% de descompte i la participació de Jaume Descarrega, vocal de la Junta de Govern.

Els col·loquis postfunció dels teatrefòrums de la Comissió de Cultura parlen de psicologia. Efectivament, els col·loquis entre companyia de teatre i públic de les sessions convocades per la Comissió de Cultura són diferents, perquè part del públic són psicòlegs i psicòlogues, i pregunten sobre psicologia als actors i directors de les obres. Sempre és tan interessant el col·loqui posterior com la mateixa obra, ja que el públic interpreta en clau psicològica els interrogants que l’obra deixa oberts: de vegades per respondre’ls, de vegades per aportar noves preguntes.

Aquesta vegada, a més, l’obra parla de psicologia. La Màgia lenta parteix del diàleg interior que té una persona, de 40 anys, diagnosticada erròniament d’esquizofrènia molts anys abans arran d’uns problemes psicològics que presenta. La Màgia lenta és una obra d’un reconegut autor francès, Denis Lachaud, dirigida per Pierre Note i interpretada per Marc Garcia Coté.

L’obra es representa a la sala Dau al Sec del 14 al 25 d’abril, però la funció del dia 24 és especial, perquè és el dia del Teatrefòrum de la Comissió de Cultura del COPC. En acabar l’obra, el públic podrà conversar amb l’actor de l’obra, així com amb el coordinador de la Comissió i vocal de la Junta de Govern del COPC, Jaume Descarrega. Com a incentiu afegit, la funció té un 40% de descompte en el preu, que queda en 12 euros. Per aconseguir-lo, només cal que compreu l’entrada per a grups en aquest enllaç privat.

*El descompte per a persones col·legiades s'aplicarà sobre totes les funcions disponibles.

Per a més informació sobre l’obra, premeu aquest enllaç al web del teatre, on trobareu la sinopsi i fitxa tècnica de La Màgia lenta.

Us hi esperem!!

 


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC