Ja tens a un clic la Memòria del COPC, l’informe sobre l’activitat i el pressupost de l’any 2020: el Col·legi et ret comptes

07-04-2021   |  Barcelona

Els informes componen la documentació de la Junta General del proper 21 d’abril.

El proper 21 d’abril, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya efectuarà la Junta General de Col·legiats i Col·legiades de primavera. Com és habitual, el COPC i la Junta de Govern ret comptes al conjunt de persones col·legiades sobre l’activitat de l’any anterior, el pressupost i els estats comptables de 2020. Posteriorment, es porten a aprovació els pressupostos per al 2021 i, finalment, es programa un torn obert de paraules i per als col·legiats i col·legiades assistents. Enguany no en serà una excepció, malgrat la Junta General sigui telemàtica, tal com reflecteix l’ordre del dia.

El document central de la Junta General és, com sempre, la Memòria d’activitat, que ja podeu consultar en aquest enllaç. Enguany s’hi ha destinat més recursos per tal que sigui més agradable a la vista, per dotar-la de més recursos gràfics per comunicar més amb menys text i per sintetitzar i ordenar la informació per facilitar-ne la consulta. Com a novetat, la Memòria d’activitat presentarà properament la versió resum web, que permetrà navegar entre els continguts i projectes.

D’altra banda, en la  pàgina privada també hi pots consultar tots els altres documents que es presenten a la Junta General de primavera: l’acta de la Junta General del 20 de gener de 2021, els estats comptables de 2020 (informe d'auditoria) i l’informe de tancament econòmic 2020.

Si després de consultar la documentació t’han agafat ganes d’assistir o participar a la Junta General, prem aquest enllaç on t’expliquem què cal fer per inscriure-s’hi o preguntar a la Junta de Govern per tal que respongui a la Junta General.

El COPC espera la teva assistència a la Junta General i que exerceixis els teus drets com a col·legiat o col·legiada.

  Etiquetes: Institucional , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC