Es recorda que la via extraordinària per sol·licitar les acreditacions del Consejo en psicologia jurídica i forense, psicologia de la intervenció social i psicologia del trànsit i la seguretat finalitza properament

07-04-2021   |  Barcelona

Podeu sol·licitar l’acreditació nacional en intervenció social per la via extraordinària fins el 23 d’abril i per psicologia jurídica i forense i del trànsit i la seguretat, fins l'11 de maig.


El Consejo General de la Psicología de España va obrir una via extraordinària per obtenir les acreditacions de psicologia de la intervenció social, psicologia jurídica i forense, i psicologia del trànsit i la seguretat que està a prop de tancar-se. En concret, el termini per a l’acreditació de psicologia de la intervenció social venç el proper 23 d’abril, i el termini per a les acreditacions de psicologia del trànsit i la seguretat i de psicologia jurídica i forense acaba l’11 de maig.

Els col·legiats i col·legiades que poden sol·licitar l'acreditació nacional per la via extraordinària són tots els psicòlegs i psicòlogues acreditats pel COPC amb anterioritat a l’any de posada en marxa de l’acreditació del Consejo General. En canvi, els psicòlegs i psicòlogues que poden sol·licitar l'acreditació nacional per la via extraordinària transitòria són tots els qui compleixin els criteris generals d'acreditació i reuneixin els mèrits suficients en els terminis establerts, segons determinen les bases específiques en cada cas. Per consultar les bases específiques en cada cas, i sol·licitar aquestes acreditacions i/o conèixer el tràmits administratius de totes les acreditacions professionals d’expertesa convocades en l’àmbit nacional cal clicar el següent enllaç.

Per tal de facilitar als col·legiats i col·legiades l’accés a la informació, el Departament de Desenvolupament Professional programa xerrades informatives d'àmbit general sobre el procediment. La propera és el dia 15 d’abril, i serà una sessió telemàtica. Si t’hi vols inscriure, només cal que premis aquest enllaç.

Per últim, si necessites més informació, pots consultar directament el Departament de Desenvolupament Professional a través del correu electrònic acreditacions@copc.cat.
  Etiquetes: Acreditacions , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC