El Psiara presenta el nou número de primavera: una perfecta companyia per llegir sobre psicologia a les estones lliures

01-04-2021   |  Barcelona

Els col·legues de professió, i tu si ho desitges, escriuen a la revista del COPC per compartir reflexions i punts de vista: llegeix-ne els nous articles.

El Psiara és la revista digital del Col·legi Oficial de Psicologia del COPC, un espai on es recull la reflexió, l’anàlisi i l’opinió dels psicòlegs i psicòlogues del COPC i la comparteixen amb totes les persones que tenen interès en el món de la psicologia. La revista permet la participació de tots els col·legiats i col·legiades i reflecteix al màxim la realitat actual de la professió, perquè s’hi publiquen textos sobre qüestions professionals, d’opinió i entrevistes. Si no l’has llegit encara, el Psiara és una companyia perfecta per a les estones lliures, cada article és diferent i especial, com les aproximacions dels professionals del col·lectiu.

En el número de març, el degà obre amb una article que parla sobre el posicionament del Col·legi sobre diverses qüestions molt clarivident. A continuació, una entrevista a Toni Calvo, director de la Fundació Galatea, que parla sobre l’estat de salut emocional dels psicòlegs i psicòlogues durant l’any de la pandèmia. La por a vacunar-se, la musicoteràpia, la ressenya de llibres o els articles de reflexió personal són altres continguts de la revista.

Llegiu la revista animada clicant damunt de la previsualització que segueix (o en aquest enllaç), o descarregueu-vos-la en pdf, porteu-la al telèfon mòbil i tingueu-la a mà per les estones de lleure. El Psiara us espera!

  Etiquetes: COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC