Quins resultats obtindria que hi hagués psicòlegs i psicòlogues en tots els equips d’emergències mèdiques?

01-04-2021   |  Barcelona

Inscriu-te al taller sobre el model portuguès d’emergències del proper 17 d’abril i tindràs elements suficients per respondre.

Sovint, professionals d’àmbits diversos creuen insuficients els resultats que obtenen i en troben la causa en la manca de recursos disponibles, ja siguin temporals, materials, humans, organitzatius, etc. En aquesta situació és probable es que projectin escenaris sobre com seria si el meu àmbit de treball pogués comptar amb... i es posen altres equips, països o contextos de referència. Doncs bé, quins efectes tindria que hi hagués psicòlegs i psicòlogues als equips d’emergències mèdiques? Inscriu-te al taller del proper 17 d’abril i respon-te algunes preguntes importants.

El model d’intervenció dels psicòlegs i psicòlogues d’emergències mèdiques de Portugal és un model d’excel·lència. Al taller: El model portuguès d’emergències psicològiques, el psicòleg Márcio Pereira compartirà les bases teòriques del model portuguès, explicarà intervencions pràctiques realitzades i intercanviarà coneixements amb els psicòlegs i psicòlogues assistents. No te'l perdis!

Per a més informació o per inscriure-t’hi prem aquest enllaç a l’apartat de Formació del web i matricula-t’hi. Tens temps fins el dia 9 d’abril.

Esperem la teva assistència a una formació per a la qual s’ha hagut de fer un esforç especial!


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC