El Concurs literari de la Delegació de Girona convoca la seva la 32a edició amb la mateixa il·lusió que la primera vegada

31-03-2021   |  Girona

El concurs premia articles literaris divulgatius de psicologia escrits per col·legiats o col·legiades del COPC; una segona categoria premia els estudiants de psicologia de les comarques Gironines.

El Concurs literari de la Delegació de Girona arriba a la 32a edició amb més salut que mai i convoca tots els col·legiats i col·legiades del COPC a la categoria general i els estudiants de la província de Girona per a la categoria de futurs psicòlegs i psicòlogues.

El termini de presentació d’articles és obert, en les condicions que determinen les bases de la convocatòria, que no varien substancialment respecte les edicions anteriors. Al Concurs literari d’articles de divulgació de la psicologia han de presentar-s’hi articles originals, inèdits i que tractin sobre algun tema específic de qualsevol àrea de la psicologia des d’una aproximació artística.

Cal remarcar que les bases del concurs estableixen que l’article sigui literari, és a dir, que el concursant transmeti la seva visió particular i personal d’aquell aspecte de la psicologia que el seu article desenvolupa. No és, per tant, un article científic, sinó divulgatiu. La data límit de presentació dels articles és l’1 de juny de 2021.

 La dotació econòmica del XXXII Concurs literari d’articles de divulgació de la psicologia per als premis de cada categoria són:

  • El primer premi, 600 euros
  • El segon premi, 400 euros
  • El tercer premi, 300 euros
  • Premi de la categoria d’estudiants: 300 euros més un any de col·legiació gratuïta
     

Per últim, cal remarcar que el concurs és obert a persones col·legiades de les quatre demarcacions del COPC. Podeu trobar més informació en les bases del concurs, clicant aquí o en el document adjunt a la notícia.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC