La prestigiosa experta en càncer canadenca Chirstine Maheu farà un conferència al COPC el proper 7 d’abril

25-03-2021   |  Barcelona

Després del càncer: tornar a la vida, tornar a treballar analitza els factors psicològics que afronten les persones supervivents d’un càncer.

Cada any augmenten el nombre de supervivents de càncer. No obstant això, les seqüeles que pateixen són importants i suposen moltes dificultats en voler tornar a una vida normal. Per parlar-ne, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ha convidat una prestigiosa ponent internacional, la Dra. Christine Maheu.  

L'experta canadenca presentarà la conferència Després del càncer: tornar a la vida, tornar a treballar el proper 7 d’abril, a les 18 h, en una activitat en línia que encara té la inscripció oberta. En la presentació parlarà sobre com ser supervivent de càncer afecta moltes àrees importants de la vida de la persona, des d'aspectes psicològics com por a la recaiguda, fins a àmbits més socials o de relacions personals. En concret, un dels aspectes que més ha estudiat és el retorn a la vida laboral, ja que moltes persones -quan acaben el tractament- veuen minvada la seva categoria professional, han de canviar de feina o tenen moltes dificultats a reincorporar-se a l'anterior. Això té efectes en l'economia de la persona i la seva família, però també i, sobretot, en l'autoestima.

La Dra. Maheu és professora a la Ingram School of Nursing at McGill University, i actualment codirigeix un assaig clínic per gestionar la por a la recurrència del càncer amb les supervivents del càncer de mama i ginecològic, i per desenvolupar eines de treball per avaluar la disposició per tornar a la feina.

Encara sou a temps d’assistir a la conferència: feu clic aquí i inscriviu-vos-hi!

  Etiquetes: Formació , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC