La 7a edició del Congrés Català de Salut Mental de la Infància i l’Adolescència tindrà lloc els dies 28 de maig, 3, 4 i 11 de juny de 2021 de forma telemàtica

25-03-2021   |  Barcelona

“Transicions, exclusions i soledats: desafiaments i respostes” compta amb la col·laboració del COPC i s’emetrà per streaming des de la sala d’Actes del COMB.

La 7a edició del Congrés Català de Salut Mental de la Infància i l’Adolescència se celebrarà els dies 28 de maig, 3, 4 i 11 de juny de 2021. Les diferents sessions del congrés seran en format híbrid, és a dir, que els ponents estaran de forma presencial a la sala d’Actes del COMB i els participants seguiran el Congrés via Zoom i podran intervenir en els debats.

En aquesta edició s’abordarà la problemàtica de les Transicions, Exclusions, Soledats i Respostes en salut mental en l’àmbit de la infància i l’adolescència, des d’una perspectiva multidisciplinària i intersectorial. Partint de la crisi sanitària, econòmica i social derivada de la pandèmia del coronavirus i la seva repercussió en la salut mental de la població infanto juvenil, el congrés proposa que cada taula de debat se’n faci ressò i tractar el tema de forma monogràfica en el debat final i cloenda del Congrés. El programa està constituït per quatre taules rodones, precedides d’una conferència inaugural. A banda, el Congrés inclourà també la presentació de pòsters centrats en la temàtica anunciada.

En aquesta 7a edició, l’organització del Congrés va a càrrec de la Fundació Congrés Català de Salut Mental que, amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i la participació d’un ampli col·lectiu de professionals des del Comitè Organitzador i Científic i el suport d’altres entitats i institucions del sector, treballa conjuntament per l’èxit del Congrés.

Els enllaços al programa del Congrés i a la inscripció completa tota la informació disponible per assistir-hi.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC