Afegim un nou recurs d'informació: el Counseling and Therapy in Video Library, amb vídeos de teràpies reals i formacions sobre salut mental

25-03-2021   |  Barcelona

La Biblioteca del COPC estrena el nou recurs, que pertany a la base de dades d'Alexander Street i al qual pots accedir a través de la teva àrea privada.

El servei de Biblioteca del COPC estrena recurs d'informació. Es tracta del Counseling and Therapy in Video Library, una col·lecció de vídeos amb més de 2.400 hores de material audiovisual com ara sessions de teràpia reals, formacions sobre salut mental, contingut DSM-5®/ICD-10 i molt més.
 
T'animem a donar un cop d'ull a aquesta nova base de dades; amb un sol clic podràs accedir a vídeos editats per múltiples editorials, entre elles Symptom Media, que proporciona la major col·lecció de vídeos DSM-5®/ICD-10 o PESI, Inc. i Milton Erickson Foundation sobre salut mental. També t'hi esperen sessions amb experts i expertes, per exemple, sobre teràpia cognitiva, com Aaron Beck, o teràpia de grup, com Jeffrey Kottler.
 
La plataforma, els vídeos de la qual són en anglès, permet activar l'opció de transcripció escrita per tal de poder-los veure subtitulats. Per activar-la, cal prémer el botó "Transcript" que us apareixerà al menú. 
 
 
Només cal que consultis la pàgina de recursos d'informació del COPC per xafardejar tot el que inclou el recurs que avui presentem. Et recordem que per accedir al Counseling and Therapy in Video Library  hauràs d'iniciar sessió a la teva àrea privada.
 
El COPC espera que us sigui de gran utilitat.

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC