Totes les activitats de formació d’abril a juny ja disponibles al programa trimestral: consulta’l i planifica’t els cursos del trimestre

25-03-2021   |  Barcelona

Aquest trimestre de primavera manté l’oferta d’activitats exclusivament a distància per donar al màxim de facilitats i de seguretat per cursar-les.

El trimestre de primavera també té el seu Programa d'activitats formatives del COPC, amb uns dies de coll per tal que els col·legiats i col·legiades el puguin llegir amb calma i planificar les formacions que faran durant el trimestre: pots llegir el programa general, que recull totes les activitats, o el programa de cada secció professional, que recull només les formacions del seu àmbit. Bloqueja l’agenda els dies de curs i segueix les formacions des de casa, des de consulta o des del lloc que us sigui més còmode.

Totes les formacions del trimestre segueixen dissenyant-se exclusivament a distància. Gràcies a la general acceptació de les formacions en línia del Col·legi, del Departament de Formació dona continuïtat a la modalitat en línia en la programació d’aquest trimestre per mantenir les mesures de contenció de l’expansió de la COVID-19. D'altra banda, la modalitat a distància facilita la inscripció a totes les persones que viuen lluny de les quatre instal·lacions del COPC, ja que les activitats formatives presencials només es feien a les 4 capitals de província: els col·legiats i col·legiades que no hi viuen ja no tenen excusa per no inscriure-s’hi.

El Programa d’Activitats formatives d’abril a juny de 2021 es pot consultar en aquest enllaç. D’altra banda, si preferiu consultar les activitats només de cada secció, premeu la corresponent:

Recordeu que els apartats corresponents a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona fan referència a la seu organitzadora, no a lloc on es realitzarà la formació, ja que totes les formacions són en línia.

Finalment, si vols inscriure’t en una activitat en línia i encara no ho has fer mai, cal tenir en compte que el procés canvia una mica respecte les activitats presencials: prem aquí, te l'expliquem pas a pas, i et resoldrem els dubtes i incidències més freqüents durant el procés d'inscripció.

Esperem que gaudiu del pla de formació del COPC: com sempre, de i per a psicòlegs i psicòlogues.

 

  Etiquetes: Formació , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC