El COPC publicarà la seva oferta formativa a través d’Educaweb, el portal d’orientació professional de referència  

18-03-2021   |  Barcelona

El web és un punt de trobada entre professionals de l’educació que té 2 milions de visites mensuals.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ha signat un conveni de col·laboració amb el portal Educaweb per tal que l’oferta de formació del Col·legi es publiqui al portal més important d’orientació laboral i acadèmica i de cerca de cursos de formació. Educaweb és el portal de referència dels professionals de l’educació, ja que els ofereix continguts i serveis específics, elaborats per experts i expertes de cada camp. A més, té implantació internacional (Itàlia, Mèxic, Colòmbia, Brazil..), que en conjunt publica 50.000 cursos de 20.000 institucions educatives. El popularment conegut com el “google de la formació” publicarà també, a partir de la signatura del conveni, els cursos del COPC, de manera que les formacions del Col·legi ampliaran el seu públic potencial amb els 2 milions de visites mensuals que té el portal Educaweb.

La signatura del conveni de col·laboració va tenir lloc dimecres 17 de març a la seu d’Educaweb i de l’Institut DEP, l’empresa que va crear el portal l’any 1998. D’una banda la Sra. Montserrat Oliveras, administradora i representant d’Educaweb; de l’altra, el Dr. Guillermo Mattioli, degà i representant del COPC. També fou present a l’acte de signatura el Sr. David Farigola, responsable del màrqueting i continguts d’Educaweb. Havent acabat l’acte formal d’inici de la col·laboració entre les dues organitzacions, els màxims representants de les institucions van expressar la seva satisfacció per haver establert un marc de relació estable que permeti estrènyer la col·laboració, teixir xarxa i anar-se mútuament coneixent per identificar noves possibilitats per compartir altres projectes en el futur.

La vinculació entre el COPC i Educaweb també preveu la participació del Col·legi en els Premis Educaweb, a l’orientació acadèmica i laboral, que ja ha rebut 400 candidatures. El temini de finalització del termini per presentar-s’hi acaba el 15 de juliol, i és obert a la participació dels psicòlegs i psicòlogues de l'àmbit de l'orientació educativa o professional.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya es congratula d’haver unit la seva singladura amb el portal d’Educaweb i desitja un camí fructífer i ple de futures col·laboracions.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC