La Junta de Govern convoca la Junta General de Col·legiats i Col·legiades el proper 21 d’abril

15-03-2021   |  Barcelona

La Junta General serà telemàtica, com l’anterior, per protegir el dret a la salut dels col·legiats i col·legiades i complir amb les recomanacions sanitàries.

La Junta de Govern de 10 de març va aprovar la convocatòria de la Junta General de Col·legiats i Col·legiades per al proper 21 d’abril a les 18.30 h. L’assemblea es convoca per aprovar els comptes de 2020, la memòria d’activitat i per tal que la Junta de Govern informi els col·legiats i col·legiades sobre el període de gener a abril de 2021.

Seguint les recomanacions sanitàries i per preservar el dret a la salut de les persones col·legiades, la Junta de Govern els convoca a una Junta General telemàtica, com l’anterior, avalada per l’elevada participació i acceptació per part de totes les parts. Les votacions, així mateix, seran també telemàtiques, cosa que garanteix l’anonimat i confidencialitat de les votacions amb un sistema absolutament segur i verificable per la persona que ha emès el vot.

Molt resumidament, el procediment per inscriure’s a la Junta General, assistir-hi i emetre el vot serà el següent:

  1. Inscriure’s a la Junta General. Les persones col·legiades que així ho desitgin poden confirmar l’assistència a la Junta General en aquest enllaç que estarà actiu fins al dia 20 d’abril a les 22 h. Serà imprescindible inscriure’s a través d’aquest enllaç per poder participar a la Junta, perquè cal enviar a cada assistent la seva clau d’accés per poder votar i el sistema necessita aplicar un seguit de validacions que no poden ser immediates.
  2. Accedir a la plataforma Webex, que permetrà seguir la Junta en directe, amb l’enllaç que enviarà el COPC un cop tancat el registre d’assistents.
  3. Accedir a la plataforma de votació e-Comitia, amb el DNI i el codi que aquesta plataforma enviarà peremail i SMS un cop tancat el registre d’assistents.

Des d'ara i fins al dia 21 d’abril, les persones col·legiades aniran rebent informació del COPC per tal d’accedir a aquestes senzilles plataformes i participar en la JGO i a les votacions. Un equip del COPC estarà a la seva disposició per resoldre els dubtes i incidències que puguin sorgir al correu jgabril21@copc.cat.

D’altra banda, els col·legiats i col·legiades són convidats a participar a la Junta General des d’ara i durant tots els dies previs a través del canal habilitat per formular preguntes a la Junta de Govern sobre els documents associats a l’ordre del dia. Les preguntes seran respostes per correu o durant la Junta General, segons cada cas. El correu per adreçar les preguntes és el mateix que per a les incidències d’inscripció, jgabril21@copc.cat.

Per últim, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya ja ha habilitat una pàgina web privada per tal que les persones col·legiades puguin consultar tota la documentació de la Junta General: l’odre del dia i els documents explicatius del pas a pas per inscriure’s i seguir la Junta General. Durant els propers dies, tan bon punt estiguin disponibles, també s’hi publicaran els estats comptables i la memòria d’activitats de 2020. En tot cas, els col·legiats i col·legiades sempre tindran almenys 15 dies per consultar-los, en escrupolós respecte normatiu. Podeu consultar la documentació de la Junta General en aquest enllaç: recordeu que és una pàgina privada, i que per accedir-hi cal emplenar el vostre usuari i contrassenya.

Finalment, la Junta de Govern anima els col·legiats i col·legiades a participar de la propera Junta General de 21 d’abril i a participar plenament de la organització col·legial.

 

 

  Etiquetes: Institucional , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC