El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya obre la convocatòria del Projecte Atenea Mentoring per al segon semestre de 2021

11-03-2021   |  Barcelona

El projecte disposa de noves places, és totalment gratuït i està dirigit a col·legiats i col·legiades en els seus primers cinc anys de professió.

El mentoring és un procés de treball en què un mentor (professional d'àmplia experiència i trajectòria), facilita les condicions d'aprenentatge necessàries perquè un mentee (professional de menor experiència), desenvolupi el seu potencial amb focus en la carrera professional, des d'una visió de futur, no d'immediatesa, per tal d'accelerar el seu creixement personal i professional».

 

Després de l’inici al mes de gener de la primera convocatòria, organitzada per la Secció de Psicologia de les Organitzacions i el Treball, amb 8 processos de mentoria en curs i una cartera de mentors en actiu, el COPC obrirà a partir de juny la segona convocatòria de l’any.

El programa disposa de noves places, amb caràcter limitat i serà totalment gratuït per a totes les àrees d’intervenció i totes les persones col·legiades i precol·legiades del COPC. Cada procés de mentoratge té una duració de 5 hores amb cada mentor o mentora, repartides en 4 sessions.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, a través del projecte Atenea Mentoring posa en contacte als psicòlegs i psicòlogues col·legiats que inicien la seva carrera professional (el mentée) amb un psicòleg o psicòloga col·legiat amb llarga trajectòria professional (el mentor), amb l’objectiu de desenvolupar i guiar la seva carrera professional a mig/llarg termini.

 

Selecció dels mentees

Els col·legiats i col·legiades que vulguin rebre un procés de mentoratge, no poden superar els 5 anys de col·legiació ni d’experiència professional. També podran participar els precol·legiats i precol·legiades o els recentment graduats sense cap experiència prèvia, així com els que es troben en situació d’atur i/o tenen la quota especial del COPC. Les persones interessades a participar en qualitat de mentee, han d’emplenar el següent formulari amb la finalitat de donar a conèixer les seves àrees d’interès i valorar la seva idoneïtat en el programa.

Per a més informació del programa, podeu contactar amb el Departament de desenvolupament professional a través de ateneamentoring@copc.cat.

  

 


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC