VII Edició del Premi Joves Psicòlegs Emprenedors 2017

04-05-2017   |  Barcelona

Es pretén aconseguir que sorgeixin idees noves tant per a la investigació com de l'aplicació pràctica de la ciència psicològica

La Psicologia com a activitat científica i professional necessita de noves iniciatives i de propostes innovadores que li permetin reinventar contínuament tant el seu àmbit investigador com en aplicacions pràctiques. Per aconseguir una professió vibrant i prestigiosa, a més del suport acadèmic cal introduir pràctiques d'intervenció valuoses d'indubtable impacte social.

Des Psicofundación es pretén aconseguir que sorgeixin idees noves tant per a la investigació com de l'aplicació pràctica de la ciència psicològica, recolzant l'esperit emprenedor i innovador dels joves psicòlegs.

Aquest Premi s'instaura per generar iniciatives valuoses en els diferents camps de investigació científica i aplicada de la Psicologia.

Des Psicofundación es pretén donar suport a les persones que dins de la Psicologia posin el seu esforç en desenvolupar noves idees, nous àmbits d'aplicació, noves tècniques, o noves formes de veure les solucions.

El millor desenvolupament d'aquest premi seria que hagués servit d'esperó inicial d'un nou desenvolupament científic i professional de la Psicologia.

Amb aquest afany de suport i ajuda sorgeix aquest premi, que també pretén dotar de reconeixement públic les principals iniciatives psicològiques que es plantegin.
 
  Etiquetes: Activitats externes

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC