La via extraordinària per sol·licitar les acreditacions del Consejo en les àrees de psicologia jurídica i forense, psicologia de la intervenció social i psicologia del trànsit i la seguretat finalitza properament

04-03-2021   |  Barcelona

Podeu sol·licitar l’acreditació nacional en intervenció social per la via extraordinària fins el 23 d’abril i per psicologia jurídica i forense i del trànsit i la seguretat, fins l'11 de maig.

El Consejo General de la Psicología de España va obrir una via extraordinària per obtenir les acreditacions de psicologia de la intervenció social, psicologia jurídica i forense, i psicologia del trànsit i la seguretat que està a prop de tancar-se. En concret, el termini per a l’acreditació de psicologia de la intervenció social venç el proper 23 d’abril, i el termini per a les acreditacions de psicologia del trànsit i la seguretat i de psicologia jurídica i forense acaba l’11 de maig.

Els col·legiats i col·legiades que poden sol·licitar l'acreditació nacional per la via extraordinària són tots els psicòlegs i psicòlogues acreditats pel COPC amb anterioritat a l’any de posada en marxa de l’acreditació del Consejo General. En canvi, els psicòlegs i psicòlogues que poden sol·licitar l'acreditació nacional per la via extraordinària transitòria són tots els qui compleixin els criteris generals d'acreditació  i reuneixin els mèrits suficients en els terminis establerts, segons determinen les bases específiques en cada cas. Per consultar les bases específiques en cada cas, i sol·licitar aquestes acreditacions i/o conèixer el tràmits administratius de totes les acreditacions professionals d’expertesa convocades en l’àmbit nacional cal clicar el següent enllaç

Per tal de facilitar als col·legiats i col·legiades l’accés a la informació, el Departament de Desenvolupament Professional programa xerrades informatives sobre els procediments d’acreditació i de resolució de dubtes, tant per les acreditacions pròpies del COPC com de les acreditacions nacionals impulsades pel Consejo General de la Psicología. Si t’interessa, es programa una sessió al mes, en dijous. La propera és el dia 11 de març, i serà una sessió telemàtica que es pot seguir còmodament des de casa o des de l’oficina. Si t’hi vols inscriure, només cal que premis aquest enllaç.

Per últim, si necessites més informació, pots consultar directament el Departament de Desenvolupament Professional a través del correu electrònic acreditacions@copc.cat.  

  Etiquetes: Acreditacions , COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC