Obertes les inscripcions per participar al PSICURT 2021, la VI edició del festival de curtmetratges sobre Salut Mental

01-03-2021   |  Barcelona

Enguany el Festival se celebrarà del 7 al 10 d'octubre a Tarragona i Reus, i la Secció Oficial tindrà dues categories: Ficció i Animació.

El Festival Psicurt de curtmetratges sobre salut mental, Organitzat pel COPC, l'Ajuntament de Tarragona i l'Ajuntament de Reus, obre les inscripcions per participar-hi a la seva VI edició. A partir d'avui dilluns 1 de març i fins al dia 30 de juny de 2021, les persones interessades poden inscriure's mitjançant les plataformes Festhome (https://festhome.com/f/psicurt) i Click for festivals (https://www.clickforfestivals.com/psicurt per Psicurt, https://www.clickforfestivals.com/educurt per Educurt i info@psicurt.com per Educurt Exprés).
 
Enguany, la Secció Oficial del festival constarà de dues categories: Ficció i Animació. Les bases ja poden consultar-se al web del festival.
 

Els premis

Com cada edició, un comitè format per representants de l’àmbit de la Psicologia, l’Educació, la Cultura i els Mitjans Audiovisuals realitzarà una selecció de les obres presentades, que seran projectades públicament durant els dies del festival i podran optar als següents premis:
 
  • 1r premi PSICURT curtmetratge FICCIÓ: 1.200 €
  • 2n Premi PSICURT curtmetratge FICCIÓ: 800 €
  • 3r Premi PSICURT curtmetratge FICCIÓ: 400 €
  • 1r Premi PSICURT curtmetratge ANIMACIÓ: 1.200 €
  • Premi del públic al millor curtmetratge: 500 €
 

Educurt i Educurt Exprés

A més, s'obre la inscripció en les categories EDUCURT (curts de 15 minuts) i EDUCURT EXPRÉS (de 5 minuts), destinades a estudiants d'Educació Secundària Obligatòria (E.S.O.), Batxillerat (BAT), Cicles Formatius, Universitat i Escoles de Cinema. Els premis per aquestes dues categories són:
 
EDUCURT
  • 1r Premi: 600 €
  • 2n Premi: 300 €
EDUCURT EXPRÉS
  • Premi Universitari i Escoles de Cinema: 500 €
  • Premi ESO, BAT i Cicles Formatius: 500 €
 
En els següents enllaços podeu trobar les bases per participar en l'EDUCURT i l'EDUCURT EXPRÉS. Podeu formalitzar les vostres inscripcions a l'Educurt omplint aquest formulari i apuntar-vos a l'Educurt Exprés escrivint a info@psicurt.com.

Esperem els vostres curtmetratges!
 

 

Sobre el Psicurt

El Festival PSICURT està organitzat pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC), l'Ajuntament de Tarragona i l'Ajuntament de Reus. Té com a objectiu apropar a la ciutadania els diferents àmbits de la salut mental (prevenció, promoció i intervenció) a través del cinema. Un projecte cultural, social i de salut que permeti promoure la creació artística i despertar la sensibilitat del públic al voltant de la salut mental alhora que projectar la ciutat de Tarragona i la ciutat de Reus com a referents culturals.

L'any 2020 i malgrat la pandèmia, el festival va continuar apostant per la cultura i va aconseguir celebrar-se presencialment, reduint a la meitat l'aforament de l'Antiga Audiència de Tarragona per a complir amb les mesures de seguretat, però afegint per primera vegada passis al Teatre Bartrina de Reus (amb entrades esgotades) per tal de no reduir el seu nombre d'espectadors, a més d'obrir passis en streaming cada dia del festival.


Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC