En la setmana del Dia Internacional de la Dona, el COPC celebra el “Cicle de Conferències: Treballant per a l'equitat de gènere des de la psicologia i la psicoteràpia” amb la Dra. Sara Berbel.

25-02-2021   |  Barcelona

Serà l'11 de març en línia i tractarà qüestions vinculades a l'equitat de gènere en la pràctica de la psicologia i la psicoteràpia.

Emmarcat en el Pla d’equitat Intercol·legial al qual el COPC es va adherir l’any 2019, el Col·legi proposa un cicle formatiu per posar sobre la taula un tema transversal:  l'equitat de gènere en la pràctica de la psicologia i la psicoteràpia.

Des del març del 2020, moment d’inici de la pandèmia en el nostre context, el confinament domiciliari per a tothom, menys per a aquelles persones que realitzen treballs essencials, ha evidenciat l’enorme crisi del model de cura imperant, que deixa en mans de les famílies (és a dir de les dones) la cura del domicili i de les persones dependents.

Amb la mirada fixa en aquesta situació, la taula rodona en línia proposada pel proper dia 11 de març a les 18:30 h, vol  reflexionar sobre la conciliació, el treball domèstic i de cures i el teletreball per tal de promoure la col·laboració entre Seccions en els temes comuns des de l'equitat de gènere i elaborar propostes col·laboratives i en xarxa.

És important que repensem la divisió sexual del treball i el model social per posar al centre les vides, les vides dignes de ser viscudes i no precaritzades amb dobles i triples jornades. Quan tota la ciutat s’ha aturat, allò no s'ha pogut parar.

La taula rodona comptarà amb la participació privilegiada de Sara Berbel, Doctora en Psicologia Social, post-graduada en Anàlisi i Conducció de Grups i actual Gerent Municipal de l’Ajuntament de Barcelona; així com d’altres perfils professionals de l’àmbit social.

Totes les persones interessades s’hi poden inscriure en l’activitat seguint aquest enllaç.

  Etiquetes: COPC

Subscriure's al butlletí electrònic Segueix informat de totes les novetats del COPC